Όροι

banner image
 
KLEIDOSEC
Κλειδαράς Παλαιό Φάληρο Αττικής - Θωρακισμένες Πόρτες - Γκαραζόπορτες - Ρολά - Κάγκελα - Σίτες Παλαιό Φάληρο Αττικής

Η επιχείρησή μας “KLEIDOSEC” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα το Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο του κλειδιού και των συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία μπορούν να σας εξασφαλίσουν την ασφάλεια της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειροι κλειδαράς και η ομάδα του, αναλαμβάνουν την μελέτη, την κατασκευή και επισκευή συστημάτων ασφαλείας και διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών όπως: 
  Γκαραζόπορτες όλων των ειδών
  Ρολά βιομηχανικά - επαγγελματικά - οικιακά και την μετατροπή αυτών σε ηλεκτρικά
  Πόρτες ασφαλείας 
  Κάγκελα πτυσσόμενα & σταθερά
  Μπάρες ασφαλείας
  Έξυπνες κλειδαριές ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών (ολοκληρωμένα αυτόμα κλειδώματα όλο το 24ωρο εισόδων, γραφείων, κτιρίων κ.α.)
 

 


 

 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

σε ανοίγματα οικιών και αυτοκινήτων, αντικατασταση παλαιων κλειδαριων με νεου τυπου κλειδαριες, επισκευές κλειδαριών αυτοκινήτων, αναβαθμιση πορτων ασφαλειας.

Είμαστε εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. Ωστόσο όμως δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και να εξελισσόμαστε προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες κλειδαρά και προϊόντα υψηλών απαιτήσεων πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του χώρου σας.

 


 

Με αγάπη πάντα για τη δουλειά μας, επαγγελματισμό και με σεβασμό απέναντί σε κάθε πελάτη μας, είμαστε δίπλα σε κάθε σας ανάγκη 24 ώρες το 24ώρο.
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα το Παλαιό Φάληρο και όλη την Αττική και σας παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών καθώς και έξυπνες λύσεις για το πώς να ασφαλίσετε το χώρο σας.